myTaste.se

Well Hello There Prins Charming...

"Jag är över 1,90 lång. Jag bär runt på 99 kg muskler. Jag är trygg i mig själv. Inte ett dugg svartsjuk. Har mycket humor. Accepterar att man kan ha olika åsikter. Är rak och öppen som person. Lätt att diskutera med. Visar gärna min kärlek utan att det går till överdrift och blir alldeles för puttenuttigulligt (för jag är ju trots allt en karl). Jag tar hand om min kropp och mitt yttre. Gillar även att hänga i garaget lika mycket som på gymmet. Är bra på att snickra och bygga saker i hemmet. Jag är inspirerande och stöttande som person. Jag accepterar andras fel och brister. Jag är generös och kan bjuda på mig själv. Jag gillar att hitta på saker men trivs även uppkrupen i soffan framför en film. Kan tillfredsställa en tjej med det mesta både fysiskt och psykiskt, och är open minded gällande sex. Men håller mig bara till en brud!!"

...hör ni någon presentera sig på detta vis. Ring mig och säg till vart han håller hus. Eller ännu bättre be han ringa mig!! Ska vi skoja till det lite extra så be han gärna presentera sig som min blivande man när jag svarar i telefonen...


Är han bara lång med muskler och saknar det andra så fråga gärna efter storlek på genitalierna...det kan gå endå om det vill sig väl med linjalen. Men då är det bara in och ut som gäller sedan är det goodbye, so long baby. Goodbye... 


Drömmannen

God Natt, Ny Vecka & Nya Mål Väntar

Idag hälsade jag och mamma på lilla mormor och morfar. Det var mycket trevligt och oj så gott det var med smörgåsrån. Berättade även om allt hyss jag gjort i sommar och som de skrattade åt lilla tokiga jag. I'm one of a kind. I know, you know. 

Blev sedan bjuden på gomiddag hemma hos mamsen innan jag drog ner till Friskis och brände av ett jympapass! 
Ikväll har jag inte gjort det jag skulle, nämligen lägga ut alla kläder...alltså är det inte nån som vill fixa detta åt mig? Jag betalar bra. Men jag ska ju bli bättre på att ta tag i saker. Vi skulle ju sluta och skjuta upp allt tråkigt! Näe nu är jag inte roligare än såhär. Jag är trött. God natt på er! :) Ny vecka väntar. New In:

Hittade en snygg t-shirt i ett tunt skönt material idag på Lager 157. Endast 60 kr. Som hittat! Ska nog köpa i fler färger! Rekommenderas starkt! Älskar tröjor i detta svalkande och lätta tyg som sitter snyggt och följsamt på kroppen. 

Kläder - Lager 157 - Modelejon - T-shirt

God Morgon Söndag

I helgen har jag verkligen fått vila ut och ta det lugnt! Så himla skönt och välbehövligt! Nu ska jag ta mig ner från sängen och tillreda en redig frukost till min utsvultna mage. Ha en fin söndag! 

Vi syns senare! :)