myTaste.se

En fredag som börjar med migrän

Den här fredagen blev inte som jag tänkt. Vaknade innan alarmet med migrän. Jippie! Så åkte upp tidigt till kontoret, men det gick inte att arbeta när huvudet inte var med mig. Nu ligger jag nerbäddad hemma. Klockan två ska jag till läkaren på min nya vårdcentral, hoppas jag får bra hjälp. Orkar inte med en ond axel/skuldra som ger mig denna migrän. Blä! 


Hoppas jag mår bättre efter att tabletten  verkat, vill ju träffa mina tjejer sedan. men det får bli alkoholfritt ikväll om jag blir piggare. Känns dumt att blanda medicin och alkohol. Och jag hatar att åka hem från jobbet. Det känns så onödigt fast ändå nödvändigt. Måste ju tänka på hälsan, dumt att pressa kroppen och hålla skenet uppe när man bara vill ligga i ett mörkt hål. Hoppas ni andra får en fin fredag. Kram på er! :) 

Isdrottningen

Lekte med lite smink förut. Måste ju öva upp penselarmen tills det är dags för gala. Måste öva upp det där med shading känner jag. 

Dansen gick sådär idag, jag får inte till outside/inside. Blir så trött. Måste nöta och tjöta på här hemma så att det sitter till nästa vecka. Blir så trött på mig själv när jag inte klarar det på första, andra eller tredje försöket. Gaah! Måste sluta tala så illa om mig själv när det blir såhär. För det är när jag inte klarar tricket som alla dåliga tankar kommer "fan vad fet du är, vad fan gör du här, Gud vad dålig du är, du klarar ju inte av nånting, kolla håret, det ser förjävligt ut, usch vad det dallrar om dig". Idag var det en sån dag då mina demoner åt upp mig bland alla spegelväggar. Men det är okej med dagar som är såhär för imorgon kommer det att kännas bättre. 

Tog en prommis med Maja tidigare innan dansen, vi gick ner till Specsavers och köpte ny linsvätska till mig, sedan gick vi in på Rummet en sväng innan vi tog en längre sträcka hemåt. 

Och nu får jag inte vara en isdrottning men hur lätt är det när man brottas med så mycket inom sig? Äh, jag får sluta och tänka. Mitt tänkande äter upp mig. Jag gav Maja ett gott skratt förut när jag berättade om hur mina tankar åker fram och tillbaka gällande han. Jag är så konstig. Men jag är rädd. Jag är rädd för han berörde mitt hjärta på ett sätt som jag inte var beredd på. Jag trodde allt bara var ett skämt och att det var inte på riktigt. Jag verkar kanske tuff och hård men innerst inne så är jag den mjukaste och sköraste flickan som gått på denna jord. I alla fall när det gäller just honom....

Faan....
Potatis & Kolhydrater

Jag har nyss fyllt min kropp med fem potatisar och en hel burk med fiskbullar. Alltså fem potatisar! Förstår ni vilket stort steg det är för mig att äta fem potatisar under en och samma måltid. Men jag har insett att min kropp behöver näring om jag ska växa och klara av att träna. De senaste gångerna på dansen så har hungern slitit tag i mig redan innan vi har värmt upp klart. Det är hemskt. Hjärnan klarar inte att ta in och kroppen orkar inte utföra utan energi. Det är skönt att komma till insikter. Jag behöver mat, jag behöver näring, jag behöver kolhydrater, jag har börjat lyssna på min kropp och på vad den behöver. Det är härligt med nya insikter och slutsatser. Jag är långt ifrån klar med min kropp, jag har bara börjat och det ska bli en rolig resa. Jag och min kropp. Fantastiskt! 

#hejmagrutor #snartärniframme #uppdragblikvittfett #fastochfin


Mål, Bröst, Väskor & Morötter

Jag tycker det är viktigt med att ha mål i livet. Att skapa sig en drömbild är en riktig fire starter för att påbörja resan mot att förverkliga sina drömmar. Det lätaste sätten att mäta och nå sina mål är ju egentligen genom siffror. Typ som siffror på en våg. siffror på ett bankkonto eller siffror på ett måttband och sedan sätta en siffra på hur lång tid man har på sig att förverkliga just detta. Är det stora drömmar och planer så är det bra med delmål.
 
Jag har nu klurat lite på hur jag ska kunna få det jag vill ha och samtidigt inte göra avkall på andra saker i livet. När det kommer till hälsa och träning så har jag blivit snällare mot mig själv och det är efter att jag släppt alla höga krav och spärrar som jag nu börjar märka skillnad på mig och min kropp. Jag tränar mer, men köttar inte sönder utan kör mindre vikter men med fler repititioner. Och jag har ju tidigare berättat att när jag får min "drömkropp" så kommer jag att fixa tuttarna. Och nu undrar ni säkert vad min drömkropp är. Det är svårt att säga men min drömkropp sitter i psyket, så när jag känner mig nöjd över det jag ser i spegeln och det jag känner i huvudet så kommer jag att ge mig själv ett par bröst. Fast nu kan det ju vara så att jag kanske kommer att vara nöjd med mina bröst när jag fyller 25 år. Så det är inget som är hugget i sten att det kommer att bli en operation. Just nu är det en morot för mig i varje fall att ta mig till gymmet, det är det viktiga för mig. Jag älskar morötter. Så länge jag gör mitt bästa efter mina förutsättningar varje dag så är jag nöjd. 
 
Ett mål till är en ny bil, en ny audi. Så jag har tänkt såhär, när jag får 50 000 - 100 000 kr på bankkontot så ska jag kirra en ny audi. Det är jag värd! Sedan så har jag tänkt att jag ska köpa mig något fint och dyrt när jag tar ut min första lön från min firma. Men jag vet inte vad nu det ska vara, jag är ingen tjej som behöver ha en dyr väska, jag går fortfarande runt med väskan jag köpte i ett marknadsstånd i rättvik 2013 för 100 spänn. Alltså det är förövrigt den bästa väskan jag någonsin har ägt!! Björn Borg-väskan som jag hade innan gick sönder efter 4 månader och då var den sju gånger dyrare. Jag tycker det är fruktansvärt onödigt med dyra smycken, klockor, väskor och allt sånt. Kanske att jag hellre unnar mig att gå regenbundet till en psykolog eller träna med en personlig tränare. Vi får väl se, faaast jag skulle behöva en ny väska och en ny plånbok, he he! Jag kanske ska sätta som mål att jag ska köpa en Michael Kors-väska som alla går runt med för att sedan när det är dags för ett köp så fyndar jag istället någon annan väska som kostar runt femhundra-lappen. Snacka om win win-situation. Jag blir glad över en ny väska, jag känner mig duktig som "sparat" pengar och min plånbok blir glad! :) 
 
Den här väskan skrek det verkligen SANDRA om: 
LYDC London, 599 kr
 
Ni hittar väskan HÄR hos Zalando