myTaste.se

FörfestKlackarna i taket, huvudet i baren och händerna upp i luften. Gud så skönt det är att vara 15 år igen och dödsmätt är jag dessutom. Nu åker vi! Tut tut. Partytåget går i full fart...

Bästa Starten!


Gud vad jag älskar att äta frukost!! Och vilket underbart väder vi fick idag!! :D 

Tog en PW nu på morgonen och jag fick knäppa upp jackan. Solen värmde ryggen och bästa låtlistan spelades på Spotify. Känner mig riktigt boostad nu med massa härlig energi! :D 

Ska äta upp min frukost nu innan jag ska upp till kontoret och fakturera :) 

Har bara 400 gram kvar till mitt första delmål, nämligen komma ner till siffran 67 kg på vågen. 

Nu ska jag mysa på med min frukost framför Nyhetsmorgon! :) 

Det Gör Ont När Allt Är Så Gott

Vilket flängande det har varit idag. Alltså håll nu i er....
 
Kundjobb ute på förmiddagen, jobb på kontoret, hämtade mamma för lunch på stan tillsammans med henne och Annie på E-street. Efter lunchen var jag på ett kundmöte. Upp till kontoret igen, sedan hem till Annie. Ut till birsta med henne och handla inför morgondagen. Sedan hem, hämtade kläder till pole dancen, upp till kontoret igen och jobbade. Ner till stan igen, in till frissan och kolla ut färg till mina extensions. Till studion, dansade, hem, käkade middag, ut till birsta för att köpa BUS. Sedan upp till kontoret igen och här sitter jag nu. Har jobbat undan lite. Puh!
 
Mina dagar är inte att leka med längre och utan min kalender så klarar jag inte av vardagen. Skulle aldrig veta vart jag skulle hålla hus, jösses alltså. Och jag har räknat, får jag kundjobben som jag har ute på krokar så kommer jag typ aldrig sitta på kontoret. Om jag nu inte vill gå upp i tid, eller anställa....Idag fick jag till och med tacka nej till en person som ringde och ville ha hjälp. Känns sådär...
 
Nåväl, nu ska jag inte tråka ut er med jobb. Annie och jag träffade Köttvakten idag på E-street. Väldigt charmant herre den där Köttis. Han hälsade till och med på mamma. Haha, det var så kul när vi såg honom där inne på E-street och jag skriker "Tooodiilooo Köttis", haha! Han är ju så rolig, och lyssnade till Köttis. Vi snackade lite med honom och jag frågade om han ska jobba imorgonkväll när vi ska ut. Tyvärr så skulle han inte det. Bra, tyckte jag, då behöver vi inte hålla oss i skinnet. På det svarade han att det gör vi ju ändå inte när han väl jobbar. Ha ha ha...
 
Mamma hon bara fnissade hon, men vad ska hon göra med en rivig dotter och en rivig Annie. 
 
På systemet ute i birsta höll jag och Annie som vanligt låda. Och jag ville köpa lådvin, Cha Cha Cha, Laila Bagges nya, ni vet den i en trendig 2 liters-förpackning. Tänkte att den kan vara tjusig att bära runt på inne på krogen, en god tanke tills jag kom på att konceptet "Bring Your Own Alcohol" inte är något som tillämpas i vårt avlånga land. Den fanns ändå inte, så det var ju synd. Den var beställd. Så jag får dricka Cha cha cha, senare här i vår, synd. 
 
Sedan så var det ju här med korrekta ordspråk. Det som inte för sig gott för sig ont, det som inte gör ont smakar gott, det som för sig ont för sig gott, det man inte vet för sig gott i det onda. Efter 30 minuters muntligt letande efter det korrekta uttrycket så fick vi ta upp Mr Google och slå upp vad vi egentligen menade. INGET ONT SOM INTE FÖR SIG NÅGOT GOTT MED SIG! Tänk att det ska vara så jävla svårt ibland. 
 
Mina egenhändigt snickrade uttryck är ändå de bästa, "Som pricken över moset" eller "Man får ligga med många grodor innan man hittar sitt tryffelsvin". 
 
Och när vi ändå talar om svin eller nu tryfflar om man hellre gillar det... till helgen är det Öl & Whiskey-mässa, jag vill gå, Annie är lite på. Jag tänker mig att utbudet är stort och tillgängligt och då snackar vi inte om alkoholen...Inte för att skryta men den där gången då Annie och jag faktiskt bestämde oss för att ta och flörta på krogen så blev vi aldrig lämnade ifred. Tänker mig att vi kan göra ett nytt försök i en större arena. 
 
Ja ja, det slutar väl med något helt annat, lika bra att inte planera. Men fy så peppad jag är för fest och flärd. Var längesedan jag fick piffa till mig ordentligt och veva händerna i luften med pannan i baren och såklart, klackarna i taket. 
 
Imorgon ska jag jobba lite på förmiddagen innan jag drar till gymmet och tränar. 
 
Nu ska jag åka hem, och ta en prommis och varva ner. Puss på er!
 
 
 
 
 
 
 
 

Hälsosam

Två personer nämnde idag att det märks att jag gått ner i vikt. Jag tackar och bockar. Annie oroar sig över anorexia, herregud, igårkväll proppade jag i mig skinka för jag var rädd att jag fått i mig för lite protein. Haha. 
 
Tydligen får jag heller inte gå ner nå mer, jag är fin som jag är och bla bla. Säg något jag inte redan vet... Jag hör vad du säger men skiter i det. Kan faktiskt bli irriterad över människor som uttrycker sig så. Aldrig är något bra. Jag trivs superbra och jag älskar att ha uppsatta mål som jag kan förverkliga och nå. Det stärker mig. 
 
Att sedan klara trick superenkelt nu i fyran på pole dancen som jag verkligen slet med i tvåan gör träningen mycket roligare!! Det är riktigt motsägelsefullt med människor som själv tränar och försöker gå ner i vikt och sedan rackar ner på mig när jag äntligen har löst ekavationen till hur mitt liv blir mer hälsosamt och nyttigt. Bara en tanke från mig.... Jag kan bli ledsen för jag har kämpat mycket med mina tankar om mig och min kost och nu ger det äntligen resultat för jag har bytt tankesätt. Jag äter rätt, jag sover rätt, jag tränar och jag älskar verkligen att vara ute och gå. Jag älskar att se resultaten av mina ansträgningar och jag tycker att det är skillnad på en människa som vill vara smal för att samhället kräver det, och en människa som vill vara stark och som vill ge sin kropp de bästa förutsättningarna för att leva ett hälsosammare liv. Jag lyssnar på min kropp, vad behöver den och tillgodoser dessa behov. 
 
Det är väl bättre att vi hyllar och hejar på varandra så länge vi ser att ett sunt förhållande till träning och kost finns? Och bra värderingar till den egna kroppen framförallt? 
 
Nedan ser ni en bild från Januari 2013. Den kroppen vill jag aldrig ha igen. Slapp, otränad och sjukt ostabil. Resultatet av ett dåligt psykiskt mående. Februari 2014 hade jag kommit igång med styrketräningen och mådde bra. 
Bilden nedan är från förra veckan, resultatet av ett bra psyke som äntligen har kravlat sig upp från många dikeskörningar och nitar. 
 
 
Vissa går ner i vikt när de mår dåligt jag är tvärtom. Vissa går upp i vikt när de blir kära och skaffar ett förhållande, jag är tvärtom. Jag går ner. Alla är vi olika och det tycker jag är viktigt! Att varje individ ska få uppfylla sina drömmar och mål och leva sitt bästa liv!