myTaste.se

Dansa Är Livet

Jag är så lycklig! Detta är lätt bästa dagen i hela mitt life! Har så mycket att berätta kära dagbok men tyvärr så är du  så öppen för allmänheten så jag får fnissa här i soffan för mig själv...hihi! 

Har nyss duschat och sitter bänkad framför tv, det är ju dags för PH igen och trots att jag hatar skiten så måste jag kolla. Stört! 

Men idag har jag jobbat ute hos kund, lunchat med Maja på Birsta...


...efter kundjobbet hämtade jag Annie, resten av dagen/kvällen har vi fixat och donat. Amen lugna er....

Ni ska få veta vad vi sysslar med så småningom...

Vid sju var jag på min första danslektion a la latin Style...


JAG ÄLSKADE DET!!! Jag har hittat hem. Trivs bäst i svettiga dansstudios med bra och hög musik. Detta kommer bli fantastiskt roligt, måndagar är min favoritdag! Och jag slås av hur fantastisk jag är på att dansa, mina höfter lever verkligen ett eget liv. De älskar att dansa...


Har fått mer jobb idag, hos två kunder. Känns jättebra. Eller egentligen tre kunder om man ska vara petig. Älskar livet. Har vandrat på moln idag. Tack livet, du är bäst! 

Imorgon väntar ännu en dag ute hos kund! :) 


Bula

Min bula, buhu...


Han gör så ont! Ska bli kul och se hur jag ser ut imorgon när jag vaknar. Tur jag bär lugg och kan dölja olyckan...

Nu blir det en dejt med John Blund och lite podd-lyssning. Jag skulle vilja ha en podd. Har även kollat på lite utbildningar. Har hittat en jag tror är bra, måste forska mer. Av någon anledning så blir ju allt ändå så som det ska vara. Som jag skrivit tidigare känns allt spännande just nu. 


Men först ska jag på kurs. Den här hösten kan bli en utav mina bästa. Men jag ska inte säga så för då blir det bara skräp. Men jag gillar att hösten knackar på dörren, hösten är mysig och det är bra att han kommer för då är jag en dag närmare sommaren...

Helgen

Är en sån dålig bloggerska på helgerna. Detta ska det bli ändring på nu i september. 

I fredags tvättade jag och kollade på Johan Falk, kikade även på dokumentären om Beyonce på SVT Play. 


Gillar man Beyonce och hennes musik så rekommendera jag denna, och vilken sjuk duktig dansare hon är. Var mest det jag tyckte var roligt att kolla på hur videoinspelningarna gått till och hennes liveuppträdanden. 

Igår tränade jag och Annie på gymmet innan vi åkte och löste in våra biljetter till Sensommarfestivalen.

Jag bjöd tjejerna på middag men innan middagen så drack vi lite rosa bubbel. 


Sedan efter middagen gjorde vi misstaget att spela drickspelet Hora. Resten är historia. Typ. Kvällen var kanon så även jag. Fy fan. Har en bula i pannan eftersom jag gick in i badrumsdörren hemma. Vi avslutar så för det säger mycket om mitt skick. Slut artist punkt nu. 

Nu ligger jag i soffan och kikar på Kristallengalan och käkar jordgubbar med mjölk.