myTaste.se

Söndag

Nu ligger jag i stugan och ska sova. Vill informera om att killen på bowlingen är bland de topp tre snyggaste jag sett i hela mitt liv. Ska utforska vidare på det. Stiftelsen leverade. Bjuder på bilder imorgon, nu ska jag sova. Puss på er! Regn & Nause

Hälsar er god morgon från ett grått och regnigt Rättvik. Jag ligger i stugan, är lagomt hungrig och har lagomt ont i huvudet. Typisk svensk semester. 


Glömde typ allt hemma igår. Tur bror kommer ner med alla plastmuggar, tallrikar och grillen. Och så Maja såklart. Hon får se till så att sakerna kommer ner. 

Alexander dog när han såg all min packning, solstolen fick jag lämna hemma. Haha. Resan ner gick bra. Sparris-Sam är en utomordentlig körare! :) 

Igår var vi på Nause. Kungbra, men regnigt. 


Och det var inte bara av regnet jag blev blöt, Alex tyckte det var lämpligt att vaska en vinflarra rakt över mig. Party tyckte han. Jag var blöt, och då inte bara av regnet. Lär ju ha luktat vinkärring all over the place. Vi avslutade kvällen med thaimat. Jag stod  och gjorde slängkyssar till damerna i vagnen, excellenta vårrullar, släng på lite extra gormade jag. Ha ha ha....