myTaste.se

EM-GULD

Gud de små tossarna, de vann guld. Sverige vann, vi vann! 

Men en fråga, är de verkligen under 21 år? Hela bunten? 

Lammkött ju? Överväger en ny trend. Är de små får man ta två...


Grattis tossarna! 
Riktigt nagelbitare till match...

Bra jobbat! 

...men skärp er! Herregud, måste väl få skoja. Jag lammkött, jösses...kommer aldrig ske. Lilla jag gillar gamla bockar alltför mycket. He he he...
EM-guld - Sverige - lammkötts-EM

Knävärk

Buhu, jag ligger nu hemma i soffan. Tycker jättesynd om mig själv...

Kom hem för en timme sedan, skulle "bara" fakturera lite efter jag och mamma käkat en sen lunch på stan. Fem timmar senare kom jag äntligen hem. Har så svårt att slita mig. När jag satt uppe på kontoret började högra låret att värka. Typ växtvärk. Nu ligger jag hemma och har jätteont i högra knät. Har fått smörja med voltaren och ta Ipren. Det gör verkligen jag-vill-gråta-ont. Buhu. Har aldrig känt såhär tidigare och jag har ju inte rört på mig, typ tränat eller något sånt. Konstigt. Buhu. Aj aj. Vill må bra...snyft.

Mamma och jag hälsade på mormor och morfar förut. Min morfar är nog världens gulligaste. Skulle jag ha fanz på riktigt (har flera stycken låtsasfanz nämligen...i smyg...) så skulle morfar nog vara mitt största fan. Idag fick han se en liten film med mig, och när jag var ute i köket och skar melon medans de satt ute på balkongen så berättade mamma att morfar med tårar i ögonen kollat på filmen och sagt att jag kommer att bli något stort, något i den stilen. Minns inte riktigt, blev så häpen när mamma berättade det i bilen sedan så jag inte kommer ihåg vad han sagt. Gullmorfar!!!! <3 Jag har världens bästa morföräldrar, en stor del av den självkänslan jag bär på har de hjälpt mig att bygga upp. Alltid så har de trott på mig och uppmuntrat. Världens finaste människor och så betydelsefulla för mig. 

Imorgon ska jag och Annie strandragga. Hon är halt och har brutna fingrar, jag är blind och slemmig i halsen, värsta radarparet. Vi kommer äntra stranden som familjen Andersson i Sunes Sommar. Jag på kryckor dock, mest för att jag har ont i knät nu. Dumt att slita ut sig i förtid....


Fick en fin bild nu i huvudet på vår äntring, måste asgarva! HAHAHAHAHA!! 

Nåväl, nu börjar U21-grabbarna lattja boll mot Portugiser. Måste dra! Hörs! Häj! 
Svar På Kommentar:

ANONYM

- Måste få fråga vart kjolen/klänningen är ifrån? Sjukt snygg


Svar: Kjolen kommer från Bik Bok och är köpt där för två år sedan, men har sett att Gina Tricot nu har en liknande för typ samma peng 149-199 kr. Älskar klänningar och kjolar som verkligen smiter åt på de rätta ställena ;) 

 
 
EVELINA LARSSON

- Men tell me, va strumperna nå bra? Blev det fina, lena fossingar av dom? Isåfall ska jag införskaffa snarast möjligast!


Svar: Alltså, nope? Det har inte hänt något alls med fötterna? Ska ta en närmare titt ikväll, blir nog tyvärr en diss på denna produkt.....så himla synd! =/

 
 
ANONYM: 
 
- Vad gör du när du är ute på kundjobb? Och går du inte i poledance längre? :)
 

Svar: När jag jobbar ute hos kund så registrerar jag leverantörsfakturor, gör kundfakturor, sköter inbetalningar och utbetalningar. Jag bokför även varje månad löpande och stämmer av åt mina kunder, gör löner åt anställda, rapporterar moms och skatt till skatteverket. Det är det jag gör främst varje gång jag är ute och jobbar hos kund :) 
 
Klart jag gör, men de två senaste gångerna har jag missat dansen för att jag jobbat eller varit sjuk. Nu i sommar tar jag ett uppehåll men ska börja igen till hösten :) 

En gnutta manshat och uppgivenhet

Jag är så trött på vårt samhälle! Vart är världen på väg? Alla har vi samma värde oavsett kön, hudfärg, ålder, sexuell läggning, längd, vikt, favoritmaträtt, yrke, ögonfärg, hårfärg, skostorlek och Gud vet fan allt som vi generaliserar människor i!! Jag är på gränsen till att sparka bakut. Jag är på gränsen till att bli en lesbisk asiatisk överviktig flodhäst. För oavsett så skulle detta vara okej!! Det är okej att vara precis som man är, precis som man själv vill!! 

Jag är på riktigt rädd för att föda fram en dotter en flicka till den världen vi lever i nu. Jag tänker på Lisa Holm, Engla och alla andra unga tjejer som fått sina liv avslutade. Världen är ingen säker plats för unga tjejer. Jag blir så ledsen och rädd. 

Det känns som en lättare uppgift att få söner och ge dem ett överflöd av kärlek och folkvett. Är det där vi ska börja? Hur ska vi få världen mer säker och bättre? Jag är livrädd för att skaffa barn och inte vara redo för det. Att inte kunna ge mina barn den uppväxt och kärlek de förtjänar. Jag vill festa, leva livet och vara ego ett tag till. Sedan vill jag ha full fokus på familj, Volvo och villa. Vi människor måste börja ta ansvar. Ta ansvar över liv som vi skapar och liv som vi stöter på. Ta ansvar och se till så att vi gör det vi kan för att världen ska bli ett bättre ställe. 


Jag älskar Zara Larsson, hon vågar säga det som ingen annan vågar. Hon tämjer på gränser...och vet ni vilka som blir mest irriterade över detta? Jo männen, dessa jävla män, helst män i grupp, bakom en skärm, de är svin. Jag älskar män, det är inte så, mest älskar jag dem mellan mina ben. För där är det ändå jag som bestämmer... Men att sitta bakom en dataskärm och skriva fula ord, önska livet ur en ung tjej som vågar göra sin röst hörd, är inte det liiiite patetiskt, av en mogen man? Flera män? Massa hot om mord och våldtäkt. Fy fan. Så jävla vidrigt. 


Det är bara massa män som ställer till en jävla oreda nu runt om i världen.

Massaker på badstränder i turistorter och Gud vet fan allt. Jag blir trött, matt och rädd. Världen är inte det där ljuva, rosa, mjuka, fluffiga och fnittrande stället som jag vill att det ska vara. 

Hur ska vi göra? Vart börjar vi? Jag är så less på att sitta och lösa världsproblem själv...

Jag vet ju att allt har ju med självkänslan att göra. Kan inte självkänsla bli en egen religion som hela världen kan tillämpa? Vi slänger Bibeln och Koranen och alla andra religiösa skrifter. Vi kan spara det som ett minne av något som varit förr och fungerade innan vi visste vad Facebook, "likes" och internet var...

Allt är för tillgängligt, världen har blivit mindre och vi människor har på något sätt gått vilse....

Jag är ledsen, jag blir på riktigt ledsen av att lyssna på nyheterna för tillfället. 

Jag blir arg för att vi människor uttrycker oss på vidriga sätt till varandra. På riktigt, om man är fullt frisk så vill man ju inte slå någon, mörda någon eller våldta någon? Eller hur? Dumt av mig att lägga massa skuld på män, men just nu så ligger de på minus. Skärp er. Låt er inspireras av brudarnas girlpower och alla dessa nyanser som finns i en regnbåge...

Vi är alla olika och vi ska älska detta...hedra olikhet, det ger fler nyanser till livet. 


Det blev lite av det mesta i detta inlägg, men nu har jag fått ventilera lite. 

Go Zara Larsson och Go Girlpower!
Girlpower - Zara Larsson - reflektion - tankar - uppgiven - vart är världen påväg - vi är olika