myTaste.se

Dubbelpass

Förlåt fäänzz!! Har inte hunnit knäppa några bilder på brillorna! Dagen har varit fullspäckad!! Var ner på stan och hämtade ut glasögonen, åkte sedan och köpte lunch, slängde i mig den framför datorn. Jobbade och skyndade sedan iväg till Liisa för massage. Hon märkte en stor skillnad på min rygg. Den har blivit muskligare och mjukare. Och ryggen var inte helt katastrof, puh! :) 

Fick sedan stressa hem, slänga i mig middag, ner till dansstudion för veckans pole dance-pass. Skyndade sedan bort till gymmet och gick på jympa-pass med Annie. Det gick förvånansvärt bra att träna två pass efter varandra, dock fick jag andas bort spyan i magmunnen ett flertal gånger under passet, he he...

Han hade saknat oss och han blev lite imponerad över mina dubbla pass :P hehe! Så kul att vara tillbaka till passen på tisdagarna :)

Nu ska jag kika på Biggest Loser på TV4 play innan jag ska snarka :)

Visar bild på the brills imorgon ;)

Natti natti på er! :) 

Kilogram

It's going down!! Vägde mig imorse, minus 400 gram sedan i söndags! Vågen står nu på 70,4 kg. 


Jag är så jävla glad! Och fy fan vad bäst jag är! Fortsätter det såhär har jag nått mitt delmål på 70 kg! ;) 

Idag har jag en späckad dag! Hämta nya glasögon, massage, laga middag, pole dance och jympa-pass på Friskis. Och någonstans där emellan ska jag arbeta. Nej nu ska jag fortsätta äta frukost! :) återkommer sedan med high fashion-bilder på mina nya glasögon! :) 


Min Hemlighet

Jag sitter nu helt slut i soffan. Att skruva ihop möbler suger verkligen musten ur en och på slutet flög det ut både en och flera svordomar och könsord. He he he...

Men fint blir det hos mami! :) 


Jag är jävligt duktig med skruvdragare, kanske lite för duktig och snabb. Fick göra om och göra rätt och det var väl typ då mitt tålamod pyste ut. 
Knäppte en bild på mami som var hantlangare. Jag gav order om att hon skulle kolla in i plankan och se snäll ut. 


Tog en promenad på fem kilometer nu ikväll. Fem kilometer med musik och i regnet. Jag älskar verkligen att promenera när det regnar! :) 

Har haft en vilodag från träningen men gått alla mina steg. Brorsan bjöd på middag idag, mamma och bror åt pizza. Jag åt sallad som var god, förutom att en del kycklingbitar var frusna....mindre kul. Pizzan såg roligare ut när jag satt och sög på mina kycklingar.


I övrigt så har jag haft en jättebra dag! :) God frukost och en lugn morgon. 


Det var måndag och Dessan satt också uppe på kontoret idag. Har fått skratta och skoja. Kunder har kommit och suttit i våra besökstolar och arbetet har flutit på så himla bra idag. En kund berättade också att Dessan fått beröm och jag blev så stolt! :) Hon är så duktig Dessan och en utav mina förebilder! :) 

Är inne i ett stort fokus nu. Mitt förra fokus var "Operation rensning", är fortfarande där eftersom det är en livsstil att lägga ner energi på det som ger ett positivt flow. Fokuset nu är "Låt fettet rinna av". Nästa fokus är "Bada i pengar", tror jag om inget annat känns viktigare efter fettet. He he he! 

Nej nu ska jag bädda ner mig och fortsätta kolla på den nya serien Min Hemlighet på trean. Älskar berättelser från verkligheten! :) 
Ny Vecka & Svettigaste Hönan På Gymmet

Det var längesedan jag såg framemot en ny vecka på samma sätt som jag gör nu. Jag känner mig på hugget och fantastisk. Och inte blev det heller sämre av att läsa den kommande veckans horoskop på Veckorevyns astroblogg (den bästa och stämmer allt som oftast)! 


Visst låter det strålande? Tog även ett beslut nu medans jag stod i duschen, haha! Det är konstigt det där att duschen är mitt bästa beslutsmaskin. Tankarna blir så mycket klarare där inne under vattnets varma strålar mot min nakna hud. Checkar även av lite med magen för att se om det är helt rätt. Ska dubbelkolla imorgon också med honom.

Satan i gatan som jag tränade på gymmet idag. Svetten rann!! Bokstavligen. Grå byxor är inte att rekommendera under ett svettig uppvärmningspass på cykeln. Ibland så svettas man inte bara under armarna om jag säger som så...även puppiluran kan bli lite het, och jag kan väl omöjligt vara den enda människan i världen som upplevet en svettig ....eller jag ändrar mig. Ljumskar. Precis. Svettiga ljumskar och gråa byxor går inte ihop. Precis lika lite som en ovadderad sport-bh och vårtstånd gör. Men där stod jag med svettiga ljumskar och vårtstånd i all min prakt och slängde och dinglande med en kettleball, upp över huvudet och ner mellan benen, fram och tillbaka, precis som om det vore en helt naturlig sak, typ som att det regnande ute, vilket det också gjorde. No big deal...Jag vet inte om det var svetten, vårtståndet, min snygghet eller min ofantliga hybris som drog de manliga blickarna till mig. Svårt att avgöra ibland. Men inget att bry sig om i vilket fall. Herregud bröstvårtor har ju alla och svettas gör man på ett gym, herregud...

Drog en stretch hemma, stretchade såklart på gymmet också, men lite extra hemma.


Idag spenderade jag och mami typ tre timmar på IKEA. Möbler i vitt eller mörkbrunt var en svår nöt att knäcka. Men det blev tillslut vitt och en lunch! :) 


På tag själv-lagret kom jag glad i hågen och stötte på Reine (Annies kollega). Jag sa till mamma innan att Reine han hatar mig, eller så gillar han mig, svårt att avgöra... Jag tjenixade på Reine och frågade hur läget var...till svar fick jag: - Jo det var ju bra innan man stötte på dig...Mamma skrattade och jag tyckte att det var ett utmärkt svar!! Senast när jag behövde hjälp på IKEA så sa han att jag skulle ringa POLIA. Ha ha ha!! Klockrent, men något förlegat skämt....Men jag har inte varit snäll direkt, jag är nämligen bra på Facebook-uppdateringar gärna på andras Facebook, något Reine bittert fick erfara i höstas...mohaha!!! Sedan dess är jag inte klok i huvudet enligt honom!! Hahaha! 

Nu ska jag sova. Längtar efter vår gör jag, det är snöblask ute...hopplöst skulle man kunna säga. Men men livet är som vädret just har varit denna vecka. Omväxlande!! Hahah! :p 

Puss och godnatt på er! <3