myTaste.se

Running Lady

Direkt efter jag vaknat och käkat frukost for jag till kontoret. Betade av några timmar där uppe innan jag hämtade upp mamma och bror. Lämnade tillbaka trallen på IKEA, får köpa nytt till veckan (...om det nu blir någon sommar och sol?! Värme tack?!). Vi åkte sedan till mormor och morfar. Morfar är hemma från sjuka huset igen, tydligen så hade han fått fel medicin, så nu hoppas vi på att det blir bättre! :) 

Jag tog med min kladdkaka som morfar fick äta. Han har diabetes och är väldigt kräsen med mat, men min nyttiga kladdkaka gick ner. Han fick till och med biten som blev över (= väldigt gott betyg). Kul att han gillade den, även mormor och mamma tyckte om den, så fattar ni nu att det faktiskt GÅR att äta gott men ändå nyttigt! Mamma ville bli klient hos mig. Fixa superkroppen ni vet. Absolut, det fixar vi. Hos mig är det träna hårt och håll käften som gäller, ät rätt och bli mätt. Vi nöjer oss aldrig. Och vågar man inte ta sig ann utmaningar 
och känna hur mjölksyran bränner, ja då ska man fan inte ha någon superkropp heller. Punkt! 

Har inte träffat mami på ett tag och hon konstaterade att min röv är top jävla notch nu, hon smygklämde till och med på den...haha. 

Mamma bjöd på middag idag, brorsan spöade skiten ur mig när vi körde vändtia men jag tog tillbaka hedern när vi körde Finns i sjön...kul att vi kunde spela kort som vuxna människor. När vi var mindre slutade det alltid med bråk och gråt. Såklart kom tårarna från brorsan, tydligen så var jag dum och jag satt mest och fattade inte vad han grinade åt...tur vi kommit över det nu. Haha. 

När jag kom hem till mitt bo blev det massa dans. Älskar ju dans, det vet ni ju. Sedan blev det bestigning av södrabacken innan jag sprang ner genom spåret. Bra kväll, avslutade med stretching och rehab för benen. 


Nu väntar jag på att masken som sitter på ska få åka bort innan jag ska sova!! :) 


Känner mig übersexig!! 

Fattar ni? Imorgon är det juni, can't believe it. Halva 2015 har snart gått?! Det går för snabbt, men det är okej. Det händer ju lite saker ändå, samtidigt som man tycker att det händer mest ingenting alls. Konstigt det där...