myTaste.se

Avancerad Dansare

Helloooooii! 

Sista latino-passet var idag, bu hu...

På slutet uppträdde vi för två andra grupper, well hello du underbara adrenalinkick....

Mitt under vårt dansuppvisande så kände jag den där känslan av att älska det man gör. Endorfiner och adrenalin är bästa drogen i livet, fy satan! Efter passet så kollade jag med vår gulliga danslärare vilken nivå jag ska boka in mig på nästa termin. Tror du att jag kan välja lätt på feminine vibe? Du MÅSTE gå medel/avancerad annars kommer du tycka det är för lätt och för tråkigt, svarade hon. Hoppsan, så pass tyckte jag...

Så nästa termin blir det Latin Style, Feminie Vibe & Hiphop All Style. Längtar! Blev skitsugen på att vara med på uppvisningen men det hinner jag tyvärr ej med på söndag. 

Ryggen var bättre nu efter jag rullat varje kväll på rullen. Toppen! Så nu ska jag rulla varje morgon och kväll! :) 

Har hunnit med att jobba ute idag, hämta reservdelar, jobba på kontoret, fakturera, göra min egen moms för november samt svara på mejl som legat och skräpat. Blir lätt att mejlen sätts åt sidan när man jobbar ute tre dagar i veckan. 

Har haft tvättstugan ikväll och nu ska jag sova. Puss på er! :) 


Trekant

Är det något jag är less på nu så är det trekanter. Inte som i trianglar och pyramider. Utan en sexuell trekant. Orkar. Inte. Få. Frågan. Fler. Gånger. På riktigt....

Vad fan är det med trekanter? Jag förstår inte. Jag passar inte in i en trekant. Och hur många gånger jag fått frågan under de tre senaste åren har nog passerat ett tjugotal vid det här laget. 

Första gången jag fick frågan var på krogen. En kille kom fram och började prata med mig, absolut inte min typ av kille, men jag var som jag är, trevlig och glad. Han frågar efter en stund om jag vill ha en trekant med han och hans tjej. ABSOLUT INTE, svarade jag. Jag frågade sedan varför han frågade mig ens den frågan. Jo för att jag var glad och verkade ha ett öppet sinne. Och visst så är det väl. Men det betyder väl inte att jag är öppen på andra vis?! 

Det har kommit till den gränsen att jag får ont i magen när jag får frågan eller erbjudandet. Jag mår dåligt. Väldigt dålig. Blir extremt ledsen och känner mig billig samt äcklig. 

För tydligen är det såhär att är man snygg så kan man inte vara särskilt smart. Är du snygg, så kanske du inte får det där jobbet du vill ha för att chefen KAN ha svårt att hålla kuken i styr. För är du snygg så ligger du FÖRMODLIGEN med allt och alla. Är du tjej OCH snygg så bestämmer du ju ABSOLUT INTE själv med vem du väljer att ha sex med. Du kan även bli anställd just bara för ditt utseende. Din kompetens är skit i samma. 

Är du en glad tjej som har nära till skratt och är sprallig så flörtar du med karlarna. Det spelar ingen roll hur trevlig jag är mot kvinnorna för de ser inte att jag behandlar alla jag möter lika. De ser bara något som de själva inte har, förmodligen för att de mår dåligt i sig själva. 

Jag gillar kläder, jag gillar smink, jag hatar att fixa mitt hår, men jag mår bra när jag känner mig fin. Lägger jag mer tid på att göra mig iordning på morgonen så mår jag bättre under dagen. Samma sak som att jag mår bra av att lämna mitt hem på morgonen och det är rent och snyggt i lägenheten. 

Jag har börjat reflektera mycket över hur jag är och hur jag borde vara för att slippa alla fördomar och förfrågningar. 

Jag borde sluta bry mig om mig själv. Bli deprimerad, otrevlig och sluta bemöta alla andra så som jag själv vill bli bemött....

Varför lyssnar inte människor när jag är tydlig med ett nej? Varför går det inte att acceptera? Jag är lite som Samantha i Sex And The City, trysexual, kan testa saker en gång och se om det ger mig något. Trekanter är inget för mig. Tro mig, och skulle jag hamna i en så tycker jag synd om vederbörande. 

Jag har grov humor, jag vet det, men nu är det inte ens kul längre. Blä. Känns skönt att få ventilera lite. Men nu får det vara nog. Är så trött på vårt samhälle och hur folk beter sig. Ibland känner jag mig bara som ett skal. Ett tomt skal som utnyttjas och som man har fullt med fördomar kring. Morr...Det är väl kanske så att en trekant för mig är något som man har när man inte känner sig tillräckligt tillfredsställd. Och jag tycker att jag är tillräcklig så det är väl kanske där det skiter sig...

God Morgon!


Det är såååååå mysigt att starta dagen under en filt i soffan med tända ljus och frukost. Om 40 minuter så ska jag knådas, knäckas och nålas hos naprapaten, så jag får inte mysa för länge. Ska bli spännande och se om mitt rullande på min foam roller gett resultat, jag känner mig mjukare i ryggen?