myTaste.se

Just nu:

Kände ni hon som var tant och vaknade alldeles för tidigt på en lördagsmorgon?Festarrangörerna

Jag och Annie är bäst. Annie är en fantastisk lekledare medans jag älskar att höra min egen röst i en mikrofon. Jag passar på. Även fast vi var själva gick jag efter Annie med mikrofonen och pratade i den. Haha. 

Annie försökte få mig att skippa surr i mick, alla kommer höra dig ändå sa hon. Men JAG vill ju höra mig! Jag skiter i alla andra. Ha ha. 

Vi flörtade in hos gänget som försåg oss med helium. Alla utrymde lokalen för att se när vi lastade in fyra siffror och två flamingos i Annies Opel. Fy fan vad alla skrattade åt oss. Vi är så charmiga. Dessutom fick vi en väska med torris för att vi fyllt år, eller jag har fyllt år. Annie är fortfarande bara barnet. 

Anette kom när vi dekorerade i lokalen och knäppte kort på vårt arrangemang. Fantastiskt. Rena drömmen för ett barnkalas. Och besök av barn har vi haft när vi pyntat. Deras blickar när de såg allt pynt, hade velat bjuda in kidsen på disco, popcorn och saft. Det hade blivit succé! 

Är dödstrött nu, benen värker, fötterna ömmar och huvudet är kaos. Vilken dag.  I elva timmar har vi donat och fixat. Vi hade aldrig klarat att inte få lokalen tidigare. Jag är så tacksam.