myTaste.se

Magi

Känslan av att gymma idag var underbar. Körde en gammal goding som ger rumpan det där lyftet ni vet. Förr när jag körde den hade jag svårt med balansen och rörligheten men idag gick det som smort! Kommer verkligen köra den mer framöver då jag vet att den tar fantastiskt bra. Det är som utfall fast bakåt snett åt sidan. Kolla bilden nedan...


Tar fantastiskt bra. Och känns så skön när jag känner att jag har riktig kontakt, en riktig ass killer!! 

Superenkel att göra hemma, tänk bara på att vara rak i ryggen och ha bra balans. Min favoritövning just nu. 

Fortsätter rensandet här hemma och såg min rumpa i en ny vinkel. Finns gott om potential där....Insåg även att förr när jag spände rumpan så blev det ett platt gropigt flak nu när jag spänner så är bullen kvar. Älskar, älskar, älskar muskler. Det är ganska coolt ändå det här med muskler och hur man kan förändra sin kropp. Gillar min kropp så mycket, tycker att den blir coolare och coolare med tiden, dessutom blir den rörligare och starkare ju äldre jag blir. Det trodde jag aldrig för några år sedan. 

Efter två timmar på gymmet så blev det en prommis runt Sidsjön i solen. Helt underbart. Är det äntligen vår nu? Magvärken är fortfarande kvar. Jag förstår inte vad som är fel...buhu. Kan det vara från C-vitaminbrustabletterna? 

Får testa att inte ta någon imorgon. 

Vad gör ni ikväll? Ska ni se en brasa? Jag själv blir nog bara hemma. Funderar på att rensa vinden...

Men först ska jag åka och slänga skräp och köpa mig lite foder. 


Magont!

Nu ligger jag här i sängen efter en tur i klädkammaren. Det blir tamefan aldrig bra. Jag har för mycket saker. Så är det bara. 

Men jag fick avsluta innan jag var klar. Har så ont i magen. Så nu ska jag sova, tänkte jag. 

Idag har varit en extremt produktiv dag. Har gjort saker som har krävt enorm hjärnkapacitet, är fan inte lätt att vara hjärndöd. (Hö hö). Dessutom skickade jag in min deklaration idag. Precis innan jag skulle packa ihop och gå hem tänkte jag att den kan vara bra att göra. Allt under 80 000 kr i restskatt hade jag bestämt mig i förväg att jubla över, så jag jublade. Men inte var det glatt...

Haha. Nåväl. Har ätit nyttigt idag. Tonfisksallad till lunch och bönpasta med carbonara till middag. Fin himmel fick vi ikväll också. Hoppas att morgondagen blir lika fin och att mitt magont är borta.  


Frukost & Skedning


Det vikigaste målet på hela dagen är frukosten. Den sätter ribban på hela dagen. Äter jag inte en bra frukost som jag blir mätt på så kommer söt- och snabbmatssuget som ett brev på posten. Så ät en bra frukost hörrni!! :) 

Skönt med fredag. Tycker det är skönt att dagarna går snabbt. Det får gå snabbt tills på onsdag sedan får tiden gärna stanna. Kommer nog aldrig vilja att nästa helg ska ta slut. Så är det. Då blir det sked-VM.