myTaste.se

Pommes

Godkväll kära kamrater!
 
Idag hände något mycket märkligt på jobbet. På förmiddagsfikat så berättar grabbarna om gårdagens händelse. En manlig figur dyker upp på tisdagen när de sitter och fikar. Han går bara förbi allihopa som sitter vid fikabordet och de får ropa efter honom, han söker då efter en person som inte är där på kontoret. Han vänder sedan och går tillbaka en liten bit innan han stannar upp står tyst ett stund, tills han slutligen avbryter tystnaden med att säga: "Jag har en ny mobiltelefon!", och visar sedan stolt upp sin stora tegelsten till mobil av den värre sorten, typ en sån där telefon som är omöjlig att förstöra osv. Han berättar sedan lite mer om sin telefon till de andras stora ointresse. Jag höll på att kissa på mig idag vid fikat när grabbarna berättade vad som hänt under gårdagen.
 
På eftermiddagen idag så dyker han upp igen. Inne på mitt kontor. Med en näve kablar. Först ställer han sig och knackar på min dörrkarm väldigt artigt innan han kliver in och flaxar med kabelhärvan. "De här ska jag ha". Jag blir ju lite fundersam vad det är för människa och vad fasen det är för kablar. Han frågar mig om pris och jag är väl inte till någon direkt större hjälp, har fortfarande en skylt som det står NY PÅ JOBBET graverat. Så mitt hjul snurrade men hamstern var död när han kom in. Jag skrek efter chefen som inte heller direkt visste vad kablarna skulle kosta. Så där stod jag själv med denna lurv till karl. Han säger att han ska ringa sin ekonomiavdelning och tar då upp sin telefon..........
 
Jag börjar åter bläddra i mina papper medans mannen i lugn och ro ska få ringa sin ekonomiavdelning, dock så ringer han aldrig och säger efter kanske tre minuter: "Jag har köpt en ny mobiltelefon". HAHAHAHAHA!!! Han märker nog ganska snabbt hur jag hajjar till och har väldigt svårt för att hålla mig för skratt. Sedan får karln aldrig slut på ord och berättar glatt om hur han knäpper kort på sina pommes frites med värmekameran och publicerar detta på facebook, medans alla andra vanliga människor (jag bl.a.) bara knäpper kort på sin mat och lägger ut. Hans bilder är ju lite coolare i och med värmekameran och gradantalet som visas. Herregud. Det är inte lätt att sköta sitt jobb när ett riktigt orginal kommer in en helt vanlig onsdag och är så där speciell som bara speciella människor kan vara. Tappade allt helt. Det värsta är att jag ville ha bort han fort så jag kunde dö inombords ifred så jag tog aldrig hans faktureringsuppgifter. Fan, måste ringa upp honom imorgon och lösa detta, annars får jag göra avdrag på min lön....
 
 
Hur har er dag varit? Imorgon ska jag börja med månadsbokslut. Första gången jag ska göra det helt själv. Kände mig med i matchen idag tills jag blev visad flera listor som jag absolut inte haft vetskap om, dog och blev så jävla stressad, visste inte ens hur mycket 1 + 1 var. Kändes som någon drog undan mattan under mina fötter. Men ny dag nya tag imorgon. 
 
Har fått två lite roliga kommentarer som jag tänkte svara på imorgon. Nu är jag nygymmad och nyduschad så jag är mer än redo för sängen. 

Just nu:

Ligger i världens paltkoma efter en suverän köttfärssås med bönpasta....

😴💤