myTaste.se

År 2016 i Bilder

Här har ni mitt år 2016 i bilder :) 
 
Stockholm med brudarna i februari.
 
 
 
 
Tränade armarna and got myself some biceps....
 
Umgicks med lillemannen ...
 
 
Åt nya favoriten sushi...
 
Hade kul på jobbet..
 
Dansade en hel del...
 
 
Åkte till fjälls...
 
Var med i IKEAS Hållabara Ihop-projekt...
 
 
Tänade fotboll med Annies fotbollslag...
 
Maja introducerade mig för boxerbraids...
 
 
 
Annie var lika cool som vanligt och rolig...
 
 
 
 
 
Var på vernissage...
 
Strosade i skogen och insåg hur bra skogen är för mig...
 
 
 
Åt massa kvarg, hemmagjord granola och bär...
 
 
 
Pysslade på hemma, slipade och oljade...
 
 
Var och kollade på Mia Törnblom med Annie...
 
Bröt tån i en dansolycka hemma....
 
 
Kollade på fotboll en vårkväll med Annie.... 
 
Blev gårhårig...
 
 
 
 
Besökte smögen... 
 
 
 
 Såg Håkan Hellström på Ullevi...
 
 
Hängde ute i stugan...
 
 
Tog en roadtrip till Uddevalla... 
 
Hade några fina sommarkvällar...
 
Classic lady med snyggaste kusinerna...
 
 
 
 Skumpakryssning med Maja...
 
 
 
 
Classic Car Week i Rättvik med Annie...
 
Kaliffa-pojken...
 
  
Sensommar...
 
 
 Farfar hade jaktfest....
 
 
 
Tränade rööööv...
 
 
Härlig tjejmiddag hos Dessan...
 
Open trot....
 
Fick ett till jobb...
 
 
Firade min födelsedag med dessa....
 
 
 Reste till Kap Verde...
 
 
 
 
Flyttade...
 
 
.....och dansade ännu mer...
 
 
 
 
Nu tre timmar senare, typ är inlägget klart. Blev en viss osortering på slutet men hoppas ni fattar att jag ändå levt och klarat ut år 2016 ändå. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2016 - Bilder - Livet - Resumé

Gott Nytt År ✨

Hörs vi inget mer idag här inne så önskar jag er ett gott nytt år 🎆✨

Nu har jag nyss landat i stugan.

Fotokonst

Varför har inte jag haft en bra kamerakompis tidigare? Men det här med alla inställningar kan ju verkligen göra en riktigt förvirrad. Varje gång jag sitter och petar hittar jag nya funktioner och inställningar. Och vilken succé det är att kunna föra över bilderna direkt från kameran till telefonen. Lyckat köp! Lyckades roffa åt mig den sista och fick ännu mer nedsatt pris. Ibland har jag tur. 
 
Nu sitter jag vid köksbordet och dricker kaffe. Trött och jävlig. Har skrapat ihop fyra timmars sömn inatt. Jag har legat och snurrat i sängen och i huvudet har det snurrat desto mer. 
 
 
Vaknade av en mardröm, någon dum jävel hade sett till så att jag fått virus i både tv:n och datorn!! Sedan hade han kapat alla mina bilder och spridit ut dessa så att massa äckliga killar skrev till mig på facebook. Alltså va? Hahaha! Jag gick sedan till data-Andreas och grinade. Tyckte så jävla synd om mig i drömmen och när jag vaknade så låg jag och tänkte hur någon ens kan kapa en tv? Vad fan finns där lixom, och jag kom fram till att det är ju inte möjligt, började sedan fundera över min mentala hälsa osv. Visst är det sjukt med drömmar? Och vart kommer vissa saker ifrån? Jaja, apropå drömmar. Imorgon tänkte jag publicera min dröm/livsmålslista. 100 punkter. Är inte klar än. Måste verkligen ta tag i livet idag med andra ord. Tror jag är på 75 nu. 25 st livsmål måste jag komma på idag. Eller måste, jag måste inte. Men det skulle vara succé med en lista att börja året med, dock är 80% av sakerna helt omöjliga att fixa under ett år. Det får bli ett livsprojekt osv. 
 
Bjuder er på min fotokonst. Jag kallar bilderna för blomma på bord, kaffe på bord. 
 
 
Måste verkligen ta tag i det där med kamerainställningarna. Bruset är ett faktum på en del bilder. 
 
Nu ska jag ta en dusch, puss på er. 

Näst Sista Dagen På 2016

Jaaaa, kompisar. Förkylningen sitter fortfarande i kroppen. Sov till klockan tio idag. Klockan elva var jag uppe på kontoret. En lagomt skön start på fredagen. 
 
 
Dessan och jag jobbade tillsammans där uppe idag. Och jag blir så lycklig då. Varför vet jag inte, men det bara är så. Vi kompletterar varandra så bra. Det är bara så trivsamt osv. 
 
Vid klockan fem packade jag ihop och åkte ner på stan och köpte med mig sushi till mig, Marie, Hilma och Alex som vi käkade hemma hos dem. Mums!  
 
 
Nästa gång jag ska vara barnvakt så ville Hilma att jag skulle lära henne vika loppor samt att vi skulle leka dansstopp. Gounge!! Är jävligt svag för barn som bara slänger sig på en och spontankramas. Det är som att hjärtat svämmar över då. 
 
Nu ikväll har jag pratat med Annie och då blir jag ännu lyckligare. Vi har blivit sådana tanter på senare år. Tittar på På Spåret, vill helst inte vara onykter på nyår och gärna ta en promenad dagen efter nyår medans vi samtalar om livet. Haha, vem hade kunnat tro det om oss....vi har ju alltid trott på oss, men ingen annan har väl egentligen fattat....
 
Vad gör ni imorgon? Ska ni på ett stort nyårsevent? Har ni köpt någon fin nyårsklänning? I vilket fall hoppas jag ni får en fantastisk nyårsafton. Jag själv ska åka ut till skogen. Det blir nog bra :)