myTaste.se

Tomhet

Satans jävla helg. Så säger jag bara. 

Min dag som barnvakt sket sig. Vi får ta det en annan dag. Men en stund hann vi gosa idag iallafall...


När jag kom till dagens dansträning så inser jag att jag glömt, hotpants, tröja och sport-bh...så det var bara att åka hem och hämta detta. Blev tio minuter sen och tror inte ens jag log en ända gång under träningen, jag var i dansstudion men mitt jag var någon helt annanstans. 

Hälsade på hos mormor och morfar efter min dans. Och nu sitter jag hemma. Har glömt att äta riktiga måltider idag. Har varit en jävla skitdag. En skithelg med mycket tankar och extremt mycket känslor. Idag har jag upplevt känslor som aldrig någonsin vill känna igen. Vi avslutar så och hoppas på en bättre kommande vecka för den här veckan går till historian som en utav de värsta. Jag hade behövt jobba, men det har inte gått....min hjärna är tom och mållös. 

Visning & Fjällen

Jag moffar när jag mår dåligt, den här helgen har varit moffig, lägg till sockersug från PMS på det. Lär säkert ha gått upp femtio kilo under denna vecka. Jag och Anne-Marie fikade igår på Charm medans Sanna fick grått hår. Och hur gott är det inte med curry & kyckling? Älskart...


Sannas nyfärgade gråa hår.

Lördagsmyste hos pappa igårkväll. Semla och lördagsgodis framför Gladiatorerna. På torsdag ska pappa och ev Kristina följa med mig på visning. Drömlägenheten ni vet...ska bli spännande och se om känslan när jag såg bilderna är densamma som när jag går på visningen. 

Och vecka tio så åker jag till fjällen i några dagar i slutet av den veckan. Björnriket närmare bestämt. Ska bli så härligt att få åka slalom och andas fjälluft. Det är pappa och Kristina som hyrt stuga där över sportlovet och frågade igår om jag ville komma dit när de är där. Jaaaaa, svarade jag. 

Har mycket roligt att se framemot nu framöver :) och jag är så tacksam över alla snälla och härliga personer i mitt liv. De skiner klarare när det runt om är svart. ❤️

Migrän

Vaknade idag med migränen från satan. Såhär blir det när jag är för trött för gymmet och har mycket att göra, lägg till människor som uppför sig illa på det, voilà så har vi en migränattack....Birstadag

Både jag och min kusin Sanna var hos frissan igår och fick väl kanske inte riktigt det vi förväntade oss. Så idag hängde jag på ut till Birsta när Sanna skulle gå från rosa till grå i håret. Tänk att vissa frisörer inte vet vad de håller på med....suck! 

Jag och Anne-Marie rännde runt på Birsta i fyra timmar medans Sannas hår förvandlades. Blev skitsnyggt. Mitt hår är bara blekt och en katastrof. Det är bra gjort mitt hår, så missförstå mig rätt, det är bara det att det är inte det här jag bad om :/ Ikväll blir det lugna gatan och imorgon ska jag gosa med Joakim.