myTaste.se

Sway

Dansade Sway idag. Otroligt hur fort tiden har gått. Bara två veckor kvar på terminen.

Efter dansen lagade jag middag. Det ser gott ut, men smakade inte lika bra. Jag blev nog för djärv när jag stod vid spisen eller så var jag bara för hungrig. Maten smakade bra, men för mycket? Hade i fel ädelost i såsen, tråkigt men det fanns inte sorten jag brukar ta....

Nykluppen & Jakten På Ledighet

Nu har jag nyss hämtat en nyklippt Raffe. Nu är han riktigt sommarfin! :) 
 
 
Jag själv ska fortsätta mitt jobbande och skicka ut kundbrev till mina kunder. Har nu fått planera in min semester, vilket bara blir lite strödagar under två veckor, sedan ska jag försöka jobba in så hela vecka 28 blir ledigt. 
 
 
Vi får se hur det går, men jag MÅSTE vara ledig så mycket som möjligt, jag går och förbereder mig mentalt på att sensommaren/hösten kommer bli smockad med jobb. 
 
 
 

Pole Kiss

Upptäckte en liten pole kiss från tisdagens pole pass på min lilla arm igår. Förstår inte vad jag har gjort, eller ja vi fick köra mycket trick på "fel" sida så det kan vara därifrån jag fått blåmärken.
 
 
Är väldigt trött idag. Kunde inte sova inatt. Somnade kanske vid klockan fyra. Så idag är det en tnött tossa som är på kontoret. Tänkte vara ledig idag men äsch...jag ska ju vara ledig imorgon. Jag får härda ut. 
 
 

Man Måste Dö Några Gånger Innan Man Kan Leva

Nästintill varje dag den senaste veckan har jag tackat de högre makterna för mitt liv. Jag har tackat för alla motgångar som gjort mig starkare, alla blåsningar som gjort mig klokare, alla idioter som har gjort mig medveten om mitt egna större värde, alla fel som lett mig rätt, allt skitsnack som gett mig mer utrymme att älska och vårda mina närmaste relationer och sålla bort energitjuvar. Tack för all skit du har gett mig. Tack för att du kastat idioter in i mitt liv och gett mig mer förståelse för hur människan fungerar. Tack för allt. Tack för alla motgångar som lett mig till min framgång.

Tack livet för att du dödat mig så många gånger och tack för att du låtit mig leva desto mer ❤️