myTaste.se

Klänningsväder

Jaha, bra väder idag. Mycket bra väder. Då fick det bli klänning. 


Vaknade kvart över fem imorse på grund av att det var bra väder. Vill inte jobba idag på grund utav att det är bra väder. Tröstar mig med att jag ska på AW sedan med bästa brudsen. 

Just nu:

Som ett barn på julafton! Nu ska jag skutta iväg till dansen! Wish me good luck! 
Naturtrogen

Idag är jag galen bara så ni vet. Började med en låååååång PW imorse. När jag var klar vid Sidsjön så ville jag bara heeeeeem! Så jo för att komma hem snabbare så sprang jag lite och gick lite, sedan sprang jag lite till. 
 
 
 
Vid lunch så gymmade jag med Annie. Jag är så nöjd över min biceps, alltså sådär äckligt nöjd. Äckligt självgod. 
 
Ja ni ser ju själv hur äcklig jag är....
 
Men mig blåser man inte bort eller kidnappar hur som helst :P
 
Jobbar nu på kontoret. Ikväll är det pole dance. Wihoooo! Idag börjar jag en kurs som heter Sway, då ska vi dansa med mycket känsla. Jag är extremt bra på att dansa med känsla. Dansar jag bugg eller foxtrot så är känslan "jag för, jag litar inte på dina dansskills", när jag är ute på nattens dansgolv så dansar jag som en galning, dansar jag hemma så dansar jag så tårna bryts. Det går med andra ord rätt vilt till. Ska bli spännade och se hur jag för mig till lugn musik, säkert alldeles utmärkt. Men vad vet man, även solen har ju fläckar. 
 
Igår åt jag och Annie dubbelmiddag. Gör man det så måste man ut sedan och prutta eller åtminstone på något sätt få middagen att förbrännas, så vi gick till skogs! 
 
 
Naturtrogna tjejer. 
 
På fredag så drar vi till götet, ska bli så gött! Vi ska mest bara ränna runt och lyssna på Håkan som har en liten men ack så intim spelning på Ullevi. Vore ju kul om killen kunde få det där riktiga genombrottet snart. Det är han värd. Undrar redan vilken klädsel jag bör bära. Man vill ju se bra ut så att säga. Eftersom vi ska sitta så kan jag ha klackar, fast jag måste väl kanske ta ett snack med tån först. Han är ju fortfarande inte sig lik.
 
Kan ju bli kul ikväll när jag ska dansa på studion med bruten tå och nackspärr. Tur jag har min biceps, den sviker inte. Peppar, peppar....
 
På söndag när de andra åker hem till Svallet så drar jag vidare till L. Oj så skoj vi ska ha. 
 
Nu i veckan så händer det faktiskt mycket skoj, imorgon är det AW (det ryktas om strålande kvällssol), på onsdag så ska jag klippa mig och tvätta tvätt och packa inför götet, på onsdag är det sway och fransar. Kommer jag inte vara läcker efter dessa dagar så blir jag nog aldrig en läckerbit. Men egentligen, har ett litet ordspråk från djungeln som lyder: Man kan inte vara någonting man redan är...slutcitat.
 
 
Läckerbit - Naturtrogen