myTaste.se

Första Luckan

Imorgon får jag öppna första luckan, spännande och se vad som döljer sig där i...

Sjukt att det redan är december, det var ju nyss juni? 🔜🎅🏼

Living The Dream

Idag har jag varit på kurs, började dock dagen på sedvanliga arbetet och betade av lite innan jag åkte och hämtade upp Dessan. Kursen ägde rum på Quality Hotel och det var den årliga skatteträffen med Tholin & Larsson. 
 
 
Efter kursen så åkte jag och hämtade ut min klänning som jag tänkte ha på julfesten som äger rum på fredag. Dock får jag ändra mina klädplaner. Klänningen var liiiite väl urringad, men väldigt fin. Den åker tillbaka. Skulle vara en stor skam om jag satt och doppade tissarna i sillen under julbordet. Besparar mig och övriga närvarande den åsynen. Så imorgon blir det paniktur till birsta. 
 
Min dator fick sig i vilket fall ett fodral. Ett classy sådant. 
 
 
Här hemma börjar det verkligen ta sig. Pappa hälpte mig på IKEA idag, sedan hjälpte han mig att skruva ihop mitt nya köksbord. Det duger. Till det priset så är jag nöjd, har ju kollat på bord som kostar tio gånger mer. IKEA kan ibland. Nu väntar jag bara på köksstolarna, som kommer till veckan. De är försenade så jag hoppas de kommer. Går allt enligt planerna så har jag även min nya soffa snart. Det här kommer bli så bra, och jag är så lycklig över att jag verkligen kan köpa den inredning jag vill ha. Det är inte bara pest och pina att jobba och sälja lägenheter till höga pris när jag får bo såhär fint. 
 
 

Analys

Egentligen så brukar jag inte svara eller ens bemöta fåniga kommentarer, men jag kan inte sluta fundera och analysera. Till saken: en person har kommenterat anonymt här på bloggen. Fyra kommentarer har jag fått under en timme på inlägg nästan två år tillbaka i tiden. Angående mina strumpor? Att jag använder vita ankelsockar? Vad är grejen med det? "Man ska tydligen ha mörka strumpor". 
 
 
När jag nu stod och borstade tänderna så tänkte på vad jag gjorde vid just det tillfället kommentarerna skrevs. Jag yrade omkring på IKEA med min pappa och planerade och inhandlade saker till mitt nya boende. Jag har varit på kurs idag, jag har fått skratta mycket, äta god mat, umgås med härliga kollegor och kamrater.. Jag har lärt mig nya saker, alltså fått mer lärdom för framtiden och min karriär, idag har det varit en fantastisk dag på många vis. Tänk då under den tiden har någon suttit under en timme och ägnat mig en stor del tid, till ingen nytta? Varför? Den timmen hade personen i fråga kunnat titta på lämpliga utbildningar, googlat på intressanta artiklar, tränat eller spenderat tid med sina nära och kära. Eller ville personen att jag skulle må dåligt? Trycka ner mig? 
 
Min analys av personen är att den idag kanske inte haft en sån bra dag. För även under mina sämsta dagar har jag då aldrig reflekterat över vare sig mina eller andras val av strumpor så jag antar att det just idag inte varit en särskilt bra dag för personen som kommenterat.
 
Känner jag rätt så osar det en unken doft av avundsjuka mellan textraderna. Jag måste ju ändå ha gjort en hel del rätt om det bara är mitt val av strumpor som är fel sedan två år tillbaka. Jag tackar ödmjukast för din tid och ditt engagemang. Jag trivs bra i mitt val av strumpor, tack för ditt upplysande om vilka strumpor man bör ha, snälla gå inte och dö för min skull. Mina strumpor är inte värda det. Ditt liv är nog mer värt än ett par strumpor made in taiwan. 
 
Du är säkerligen en person som är onöjd med ditt liv. Men jag lovar det blir bättre. Håll ut. Du kanske borde söka ett nytt jobb? Skaffa en utbildning? Skaffa en ny hobby som du mår bra av? 
 
Ta hand om dig kära du, många styrkekramar! 
 
Vita ankelstrumpor <3