myTaste.se

Lycklig

De som känner mig vet att jag varit "på väg" länge. Och äntligen har jag hittat hem. Klick sa det när jag såg lägenheten på Hemnet. Visningen skulle vara nu på tisdag men jag köpte lägenheten osedd. Idag skrev jag på alla papper och lägenheten är min. Imorgon så ska jag få se vad jag egentligen har köpt för första gången. Hehe. Pappa och Kristina ska med och kolla och jag uppskattar så all hjälp jag fått med att gå på visningar och deras engagemang. Speciellt Kristina är den som gått på visningar med mig. Jag är så tacksam och glad över allt engagemang ❤️

Är tacksam också över att jag ska få ett sovrum!! Jösses! Och blombud fick jag av pappa och Kristina idag! Så mycket kärlek. Jag är så glad!

Drog med Maja till IKEA och kollade på kommoder. Hittade istället mina drömmars badrumsskåp....😍

I skåpet är det SPEGLAR och glashyllor! Förstår ni? Där kommer alla mina krämer och parfymer trivas bra! 😍👌🏼

Sån ska jag ha! Check! ✔️

JAG SKA FLYTTA!

Jag är så happy clappy! Äntligen så ska jag få flytta till större boende! Bered er på att det kommer bli galet mycket inredning här nu framöver på bloggen 😍👌🏼

I november går flyttlasset, direkt efter jag kommit hem från Kap Verde.

Just nu:

Det går bra nu, kompis det går bra nu....

Sprättighet

Ikväll har jag gymmat med Annie samt ätit middag hos mormor och morfar. Duktigt av mig. Har varit sprättig idag. Och inte har sprättigheten lagt sig ännu heller. 
 
Funderar på att ta en prommis, eller gå och lägga mig i sängen. Vill bara att det ska bli imorgon så jag får veeeeeeetaaaaaaaaa.....så det blir nog sängen. 
 
Godnatt! 
 
Lovar att vara roligare imorgon. Puss!