myTaste.se

Sammanfattning av dagen:

Kan ej minnas senast jag hade en sån PMS som jag haft idag. 

På riktigt så kände jag inte igen mig själv i mina egna känslor. Gick in i mens-appen eftersom jag misstänkte att det var hormoner som spökade. Och visst hade jag rätt, mensen är på intågande. Så idag har jag gjort allt i min makt för att bekämpa mina inre PMS-demoner. Och mellan aggressionerna så har jag gråtit. Känner mig helt utmattad nu. 


Har nyss ställt mig och lagat matlådor. Biff och potatis blev det med en äcklig gräddsås. Började nästan gråta av bara mitt misslyckande med såsen. Ni hör ju nivån...

Maja fick sig ett gott skratt idag när jag förklarade för henne att jag just idag lider av exakt alla bokstavskombinationer som finns och hur jag har betett mig. 

Dock så tröstar jag mig själv med att vissa går runt och är såhär dagligen. Drabbas jag av dessa humörsvängningar en gång i halvåret så får jag vara nöjd med det. 

Att vara såhär lättstött och hudlös dagligen måste vara en förbannelse. 

Nu ska jag gå och ta hand om mig själv. En dusch och ansiktsmask så är jag som ny igen imorgon :) 

💁🏼👸🏼✨👌🏼

Håret

Och äntligen fick jag ordning på håret. 


Pernilla på Runt Hörnet tog sig ann mitt hår för en andra färgning. Sist blev det för mörkt då mitt hår var tjurigt och ville inte riktigt släppa pigmenten som var färgat sedan innan. Mitt hår är bland det värsta jag varit med om. Maken till kavatare hår har jag aldrig varit med om. 

Så idag körde vi rond nummer två. Behövde inte betala något för detta, fick en chock. Men snacka om kundservice. 

Är nu supernöjd med barret! 💁🏼👌🏼

Sov med Olaplex inatt och ska köra en sån kur en gång i veckan framöver.

Stress är inte bra för kroppen och främst inte håret. Det har jag verkligen fått konstaterat nu. Ska bli så skönt att få komma iväg nästa vecka och andas fjälluft. 

Helgens Event

Jag är en bad bad blogger. Jag vet. Förlåt. Osv. Men har jobbat tre kvällar denna vecka så det har inte funnits någon lust eller ork. Jobbade fram till kl tio i fredagskväll. Och igår lördag så var mina ladys här på ett litet inflyttningsevent. Jag lagade fläskfilé provencale och efterrätten bestod av en pavlova. 

Vi gjorde stan jag avslutade kvällen på kebab city. 

Jag har blivit jättedålig på att knäppa kort. Tråkigt när det väl är dags för ett blogginlägg osv. Är ju kul med bilder och inte bara massa text. 


Och nu ska jag sova. Har inte mått som jag förtjänar idag. Jag har nog aldrig varit så lugn som igår när jag var ut. Så jag var inte helt överens med dagens baksmälla. Tack och lov har jag inte spytt. 

Nu hoppas jag på en lugnare vecka på arbetsfronten. Har fått jobba ikväll också en snabbis. Snäll som jag är så ställer jag upp trots huvudvärk och yrsel. 

Uppskattade mitt hem extra mycket i lördags. Att få vara hemma och ta del av dagsljuset i form av strålande sol värmde själen...

Dock något svårt att fota och fånga "härligheten" på bild. 

Nästa fredag är det vinkväll hos Marie tillsammans med Dessan. Dock blir det lugnt, med bara vin och surr. Så det blir nog inte alltför sent och jag kommer nog inte heller må alltför tjuvens på lördag :) I hope...


Nu ska jag göra som VARJE söndag. Krypa ner i sängen och slå på ett avsnitt av podden Wahlgren & Wistam. Bästa söndagsrutinen som jag snart haft i två år. Älskar att somna till ljud. 

Fransar & Läckberg

Äntligen fått nya fransar, färgade och vaxade bryn. Bästa som finns är att få påfyllning på fransfronten. 
 
 
Nu ska jag sova. Har haft en 50-timmars arbetsvecka, har sockerdricka i huvudet nu. 
 
Måste även hylla Camilla Läckberg och hennes medverkan i Skavlan. Hon är så jävla vettig. Och det här med att inte bry sig om vad andra tycker och tänker, hon har fattat grejen. 
 
You go Camilla! :) 
 
 
Det finns det ju inget som retar gallfeber mer än en människa som inte bryr sig om andras åsikter. Det kan sticka så in åt helvete i andras ögon när du är en kvinna som kan ta för sig och som det dessutom går bra för. Jag har ju fått höra att jag är provocerande. Varför jag är där jag är idag, är ju för att jag gillar att provocera. Inte för att jag kanske har stora drömmar och mål och vill förverliga mig själv osv. Plus att jag är totalt jävla ointresserad av andras liv etc.