myTaste.se

Just nu:

Ihopkok á la Sandra direkt in i ugnen. 

En Ny Vecka

Körde en timmes kondition på gymmet idag, löpband sedan cykel. Sedan 45 minuters promenad innan jag gick hem för att ta en dusch. 

Har kommit fram till att jag ska ta ut löshåret och sedan sätta i det igen i april. Om två veckor börjar dansen och det är ganska jobbigt att sköta om svallet när jag kommer ha tre dagar dans framöver. Det gäller att prioritera sin tid. Tar ca en timme för mig att tvätta håret och torka det. Den tiden känns inte rimlig. Älskar håret men ett svall är bättre till våren/sommaren, det är sedan gammalt. 


Har även bestämt mig för att följa med till fjällen under vecka 10. Känner att jag behöver fjälluft, skidor och sol. Öl är också gott. 

Beslut nummer tre är att hela sovrummet ska målas i samma kulör som fondväggen. Det fixar jag i helgen. 

Beslut nummer fyra är att jag ska hålla käften. Det stod så i horoskopet, då gör jag så. Håller käften. 

Romantisk medvind? Not so much, den enda romantiken jag fått idag bestod att naturgodispåsen jag köpte efter lunch. Nötter ❤ choklad = orgasm. Det var en fin stund. 


Nu måste jag sova. Det är en dag imorgon också...

Mirakel För Finnar

Många medel och metoder har jag testat i mitt liv. Egentligen vet jag inte om jag vågar kalla detta för ett mirakel för då kanske det slutar fungera. Men det är denna lilla grej som sett till så att mina bölder inte längre är ett lika stort bekymmer. Skaka flaskan innan användning och dutta på finnen inna du går och lägger dig, nästa morgon så har produkten verkat. Väl värt pengarna om du har problem med finnar som blir bölder. 
 
Just nu finns den till reducerat pris hos Skincity HÄR
 
 
 
 
Antiblemish - Biodroga MD - Skincity

Lillhulken

I helgen så har både en skärbräda och en del till sänggaveln gått sönder. Antog att det är för att jag är så vrålstark. Sa till mig själv att jag måste vara lite mer försiktig med min nyvunna styrka. Men det är väl som för mig som det är med Spindelmannen, det tar ett tag att kunna kontrollera sina superkrafter....
 
 
Ajdå....
 
 
Ojdå...
 
 
Nu ska jag kasta på mig manteln och flyga ner till gymmet och uträtta stordåd. Eller nått....