myTaste.se

Husbygge

Idag var jag upp till Dessans och Pers husbygge! 


Så himla kul att komma upp dit och kolla. Idag kom väggarna till huset upp. Vilken dream come true-projekt detta måste vara. Allt planerande och tänkande måste ju nästan vara den roligaste biten. 

Jag vill gärna bygga hus i framtiden men jag är ju så himla otålig! Har jag bestämt något så vill jag att det ska ske direkt! Så ett husbygge för mig skulle verkligen sätta mitt tålamod på prov! Hihi 😅


Förut så tog jag ett varv runt sjön och nu ska jag sova. 

Bjuder på en ryggbild. I takt med att kilona rasat av så har rumpan halkat efter. Jag må nu ha världens längsta rumpa. Den håller på att glida av lixom, vid närmare titt hänger den nere vid knäna. Men kolla inte. Eller glöm att jag sa något, för det är nog bara jag som tänker på det. 

Ryggen är bra, men är fortfarande under uppbyggnad. 

Människor som inte sett mig på länge skriker nästan rakt ut när de ser mig. Jag själv märker inte jättestor skillnad (kan bero på svullnad innan mens) men jag märker på kläderna. Trosorna vill gärna trilla av och mina t-shirtar är för stora. Ingen bikini sitter bra. Min favorit är för stor. När jag och Annie bubblade på Himlabadets Relax bubblade bikinitrosorna nästan av mig 😞 


Dagens i-landsproblem. 

Nu ska jag släcka. 

Natti 💫✨

/ Sandra 

Trötthet Och Massa Borden

Jag borde jobba så jag kan fakturera. Jag borde gå ett varv runt sjön mest bara för att det är sol. Jag vill cykla på gymmet men det är sol så jag borde gå runt sjön. Jag har mensvärk och vill ha godis, chips, läsk, kladdkaka och hamburgare. MEN jag är så trött så jag orkar inte ta mig någonstans och då har jag ändå nyss vaknat efter en tupplur. 


Jag borde också åka upp till kontoret och hämta ett bankkontoutdrag men orken är som bortblåst. Ligger nog kvar här ett tag tills orken är tillbaka och sötsuget är borta. Kanske att jag kliver upp och tar en Ipren och vetekudde för mensvärken....🙄

/ En jättetrött Sandra 

Jag Vill Bli Med Ragdoll!

Jag vill bli med katt. Men jag är pälsallergiker. Har googlat och ser att sibirisk skogskatt och ragdoll är två raser som är allergivänliga. När jag söker på google så är det verkligen ragdoll som verkar vara "min" ras. Alltså när jag läser om rasbeskrivningen så börjar jag på riktigt nästan gråta för den verkar så himla gosig!!!!! Och titta bara på hur söta de små liven är. 
 
 
Va?!?! Jag smälter. Tänk en liten katt att komma hem till varje dag som möter mig i dörren och som ska följa efter mig i allt jag gör och som vill gosa och som är så tillgiven sin lilla matte. Huuuuuugaaaaaaaaaaaaaaa. Jag har redan bestämt namn! Haha! Är det en hona ska hon heta Malou och är det en hane ska han heta Tosse. Tosse är i vanliga fall ett väldigt kärleksfullt begrepp som betyder typ "men lilla gubben", ett begrepp som Annie har implementerat i min vokabulär. Jag kommer nu framöver bli en crazy cat lady, på riktigt. Kommer ha bilder uppsatta överallt på min katt och bara prata om små tokiga saker som Malou/Tosse gjort. Hahahahaha! 
 
Herregud, kommer pööööööössa sönder kattstackaren. Dock måste jag få besöka några ragdolls för att se om jag nu tål dessa. Jag håller verkligen mina tummar. De kostar ju några tusen så jag kan inte bara köpa en och hoppas på det bästa. Det måste verkligen funka med min allergi. Måste sluta titta på bilder på ragdolls nu, jag håller på att krevera av kärlek.
 
 
Nåväl, idag har jag haft huvudvärk. Började dagen med en promenad genom skogen tillsammans med Marie och dogsen. Sedan plockade jag upp Annie för en bakispizza på Marco Polo. Efter detta satt jag på min balkong och löste korsord (min nya sjukskrvningssyssla). Marie ringde sedan och kollade om jag ville följa med ut till birsta och IKEA. Vilket sedan slutade med indisk mat och rosévin på hennes balkong (jag blev mer tipsy idag än igår vill jag meddela). 
 
 
Fantastisk söndag trots huvudvärk om ni frågar mig. Jag tackar sommaren för en rolig helg. Den här helgen behövde jag. 
 
Kvällen igår hos Kikki och Daniel var rolig. Jag blev så imponerad av hur de styrt upp allting och fixat tält, riktiga högtalare och allt. Så himla bra gjort! :) 
 
 
Och finns det pelare, stänger, stolpar osv så måste de såklart användas....
 
 
/ Sandra