myTaste.se

New In:

Golvlampa från Haga Hem som jag fyndade till halva priset :) so happy! Har drägglat och klappat på lampan i säkert ett halvår och tyckt att den varit alldeles för dyr, men nu äntligen är den min! 

Kontrasterna

Hur fantastiskt är det inte att få vara en simpel ekonom på dagarna för att sedan svira om lagom till kvällen och bli en läcker dansare....


Bodyn på bilden nedan från New Yorker som jag fyndade för 99 kr har tagit min dans till en ny nivå.

 Är ni också såhär läcker när ni åker iväg och tränar? ;) 


I vilket fall så är det kontrasterna i livet som gör't! 

Tillsammans Med Strömstedts

Programmet som jag nämnde igår var ju såklart Tillsammans Med Strömstedts som visas kl 21:00 på torsdagar på TV4. Detta är ett otroligt geniunt program som jag blir lycklig av att titta på. Mest för att det är så fantastiskt med kärlek. 
 
 
Jag tycker det är så nyttigt med sånna här program där andra människor blottar sig själva och sina relationer. Jag tycker att jag lär mig mycket om mig själv genom program som liknar detta. Sedan får jag som ett bredare spektrum på det här med kärleksrelationer. Ingen relation är den andra lik och kärlek finns i olika former och skepnader. Det är fint. Under det senaste avsnittet där Jenny och Niklas besökte Felix och Clara Herngren var jag tvungen att pausa och ligga och lipa en stund på grund av hög igenkänningsfaktor. Saker som sas träffade mig rakt i hjärtat och jag tappade nästan andan innan jag brast ut i gråt.
 
Det är på något sätt så vackert när andras ord om deras kärlek även sätter ord på mina känslor. Som när Lena Olin beskrev att hon kände sig mer som sig själv tillsammans med sin man Lasse. Att hon med hans kärlek fick sig att känna sig mer som sig själv än utan honom. Att hon kände sig som en bättre version av sig själv med honom. 
 
Hur fint?! Och det är väl det som är kärlek, att man tillsammans med någon annan kan få vara sig själv fullt ut och det är okej. Och att man blir bekräftad och älskad för den man är. För det finns väl ingen värre känsla än att vara tillsammans med någon och känna sig osynlig och så jävla ensam trots att man sitter i ett rum fullt med andra människor? 
 
Nåväl med dessa ord så kan jag rekommendera er att se Tillsammans Med Strömstedts. Mitt favoritprogram och jag hoppas det kommer en till säsong. 
 
Klicka på bilden nedan för att komma till TV4 Play och se det senaste avsnittet när Jenny & Niklas träffar Felix Herngren och hans fru nere i deras semesterhus i Turkiet.
 
 
Enjoy :) 
TV4 - Tillsammans med Strömstedts

En Tom Vägg

Den här kvällen gick i ett nafs. Direkt när jag kom hem åt jag middag, la mig sedan i soffan och sov i ca 45 min, vaknade och åt sedan fyra digestivekex med bregott (PMS). Låg sedan därefter ännu ett tag i soffan, fick sedan någon slags ångest som jag sedan städade bort genom att dammtorka, dammsuga och torka golven i lägenheten. Har en tom vägg som jag absolut inte har någon aning vad jag ska göra med. En bokhylla, ett sideboard, eller en pole stång? 
 
 
Vi får se vad det blir. Bytte gardiner i sovrummet i söndags. Vitt och fräscht (hej våren). Måste se till att få någon färg på väggarna nån dag. Hela sovrummet ska bli grått, samma färg som på väggen vid sängen. 
 
 
Nu tittar jag på fotbollen Sverige - Portugal, men tänkte gå och sova strax. Har sovit på tok för lite i två nätter. Allt under sju timmar är inte okej enligt mig. Helst åtta timmar, då känner jag mig något som när en människa under dagen. 
 
Kvällen i soffan var välbehövlig för mig. Kroppen skrek efter vila.
 
 
Hoppas ni har haft en fin dag. Jag själv har varit lite nervös, revisorn var hos oss idag och gjorde revision. Alltså granskade mitt arbete kan man enkelt förklara. Känner att jag vuxit jättemycket i mig själv och i mitt yrke efter att jag började på mitt nya jobb. Har fått många självförtroendebooster under dessa månader. I mitt yrke kan jag många gånger känna mig mindervärdig på grund av att jag inte läst ekonomi på något univeristet, men jag har börjat inse mer och mer med tiden att ett betyg inte kan bestämma om du är bra på ditt jobb eller inte. Bara för att du har ett körkort betyder inte det att du kör bil bra. Och bara för att du har gått en ledarskapsutbildning så behöver inte det betyda att du är en omtyckt och bra ledare.
 
Men sedan så tycker jag att jag gör mitt jobb väldigt bra medans jag fortfarande klurar på vad jag ska bli när jag blir stor. För mig är detta fortfararande ett yrke som jag "halkade" in på vid 19 års ålder. Känner ni någon ekonom som bara råkade bli det? Det gör inte jag, haha! 
 
Fick några nya uppgifter idag, ska numera ansvara för arbetsmiljöanpassning och rehabilitering. Tänkte köpa in ett gäng rockringar och ha rehabiliteringskvartar på eftermiddagen. Tänkte kalla dessa eminenta pauser för Let's Rockring Kvart, tänker mig att vi kan motverka mycket olycka/olyckor med rörliga och glada höfter osv.
 
 
Eller den som kanske har mest problem med höfterna är nog jag vid närmare eftertanke...
 
Nåväl. Nu måste jag gå och lägga mig, har suttit här och skrivit till er alldeles för länge. Imorgon tänkte jag berätta om mitt absoluta favoritprogram som går på tv:n. Detta kan vara det bästa som har producerats på svensk television. 
 
Godnatt på er :)