myTaste.se

Helg

Helgen blir mysigare om det inhandlas blommor på fredagen, det är sedan gammalt...🌸

Fullt I Kalendern

Sorry för extremt dålig bloggning, men jag har haft så mycket att göra denna vecka. Har äntligen jobbat ikapp mig på jobbet. Så nu är jag i fas. Utöver detta så har jag haft dansträning, körsång, möten, fika med vänner osv osv. 

Idag har varit den bästa dagen på väldigt länge. Har känt mig glad och lätt i själen. 


Imorgon har jag ett inbokat lunchmöte, ska bli väldigt kul! Älskar när jag får hjälpa andra och dessutom när man blir rekommenderad via referenser. Det är den bästa marknadsföringen. 

I tisdags så fikade jag med Sofie som jag arbetade med på Tools. Vi kom fram till att det var ca 5 år sedan vi senast umgicks. Så jäkla stört vad fort tiden gåååår....😳 Men mycket hade vi att prata om. 

Imorgon har jag en hel del att ta itu med förutom lunchen. Jag ogillar egentligen veckor som är såhär. Men jag tänker att nästa vecka får bli lugnare. 

Nu ska jag se på Wahlgrens Värld 😊 

/ Sandra 

Vikten Av Vikten

T r u g a r  i mig en smoothie med proteinpulver. Dansen igår körde slut på kroppen, hade inte mycket energi till kvällens pass på dansen. Plus att rumpan börjar försvinna, 3 cm har jag tappat i omkrets på röven. Nu är det protein och rumpträning som gäller för hela slanten. 

Usch...

Folk häpnas över hur "liten" jag är. Och det är en del som faktiskt är oroliga. Men jag äter. Så ni kan vara lugna. Men i sommar har jag tappat ca 6 kilo. Är nu nere på 61 kg. Jag känner mig fin. Och det är det viktigaste för mig. Men när Marie sa att jag börjar tappa rumpan så skrek jag rakt ut. Faaan!! 


Brösten har såklart blivit mindre men oväntat nog så trivs jag mer med min byst nu än tidigare. Har inte känt mig såhär tillfreds med min kropp under hela min livstid tror jag. Nu ska bara rumpan upp, sedan är jag tipp topp 👌🏼